2013年11月24日星期日

www.sheffieldcathedral.orgmusicorgnews.php nike air max 90 hdi1471

Maar onverwacht slechts een moment op het ongeluk Dousheng onteigenen mensen op de grond liggen, maar is stuwkracht trots ongedeerd. Stunned genoeg om twee of drie seconden hebben, en de andere man werd teruggevonden verschillende security, schreeuwen luid rende, zullen veel mensen denken met deze wetteloze jongen neer. Maar Cheng Zhi Chao Moord in beweging is, zelfs als nike air max 1 geen handen, zal aandringen hun weg dwingen binnen. Zie nike air max gehaast over, ook riep, ponsen een bewaker ging snelste, en strekte zijn nek op het slot, langs gedwongen, dat veiligheid Shenbuyouzhu zijwaartse beweging als hij beweegt twee stappen, net Een bewaker achter het blok.

Maar Cheng Zhi Chao beweegt sneller, nike air max classic vuist uit zijn eigen kant van de deur als er een halve meter afstand, is Cheng Zhi Chao zijn rechter voet trapte op het gezicht van deze man been bot. De man schreeuwde, lichaam plotseling, op de grond viel, klemde zijn been niet kon tuimelen, het moment tussen het voorhoofd bedekt met grote zweetdruppels. Cheng Zhi Chao en de veiligheid van die handen toen de Tijger laat onverlet nike air max ' s elke beweging zag een zorgvuldige, hoe meer ik zie van mijn hart angst. nike air max Altijd gedacht zijn vechtkunsten vatte volledig uit het werkelijke gevecht, Mei Yizhao elk type is de meest eenvoudige en effectieve, maar in vergelijking met Cheng Zhi Chao, uiteraard nog slechtere deel.Maar Cheng Zhi Chao heeft geen angst en fragmentaire aangenomen, bijna had niet veel moeite om deze Wudasancu veiligheid vestigen niet tegenkomen. nike air max De meeste onverwacht, Cheng Zhi Chao benen om veel meer dan hun eigen macht te gebruiken bijna elke beveiliging worden geplant op nike air max been macht. Als de palm is een mes, een pistool vuist, dan is het been verovert bijl. Kracht in de benen veel meer dan de kracht van de hand, de omvang van de aanval, maar heeft ook een uniek voordeel, is het vechten altijd al het belangrijkste onderdeel.

Ye Hu Cheng Zhi Chao zag benen functie zo slecht,nike air max, bijna zeker, deze twintig jongen gewoon houden, gedurende minstens tien jaar van zeer gespecialiseerde gevechtstraining, anders zouden ze niet zo bedreven beenfunctie zijn. Liu Xin rijzen toten ramen, de deur op slot, zij aan zij in de lobby toen Cheng Zhi Chao die eindelijk heeft gegrepen zijn nek, gelijk toen de beveiliging schild op de grond, pakte de hand en laat tijger kleding kraag : waterval bad ergens ? Tijger verlaat zijn gezicht asgrauw, de richting van de trap naar de tweede verdieping van een pink.

Topics related articles:

没有评论:

发表评论