2013年11月20日星期三

wpmedya.comdelil uggs gwm183

Kina alla landsbygdsområden, kan uppnå ett sådant läge i Huaxi Village. Det är orealistiskt, men ingen tvivlar på West Village, bör det sägas att den framtida modellen för en ny socialistisk landsbygd. Så framtiden för bilden, bruna uggs upphetsad, för kommande generationer jordbrukare identitet, under ledning av den nationella politiken, att bli stadens människor. Dessutom, med ett förskott på den ekonomiska globaliseringen, ugg stövlar land full integration med världsekonomin, ge full spela till Kina en mängd resurser, baserat på den totala mängden av 26 miljoner yuan för att uppnå ekonomi i byn, kommer säkerligen inte vara i minoritet.

Samtidigt grund av den allt snabbare urbanisering,ugg skor rea, men också bidrar till Kinas industriella ekonomiska utvecklingen, bidra till världen i verkliga tillverkningsindustri. När jag fick mer och mer lantliga merarbete i städerna, i det tekniska innehållet i tjänstesektorn industrin, och främja den allmänna ekonomiska tillväxten. Bönder in i staden, växande inhemsk efterfrågan, förutom en viss mån, minska stad och landsbygd skillnader. Kan vara Daniel Wu anser att en sådan ny socialistisk landsbygd, kan lösa en del av de problem som för närvarande står inför, men det kommer att leda till en annan svårare att lösa nya problem.

Oavsett om det är bönder som nu, eller de kommande tio år senare jordbrukarna kommer att möta ett verkligt problem : det är inte att tjäna pengar jordbruket. Men som Wang Fu sagt, för att uppnå en ny socialistisk landsbygd, är jordbrukarna jordbruket inte, som ugg stövlar gick att göra det ? Är det verkligen, som ugg stövlar beskrivit det, går alla till fabriken för att gå till jobbet. Ta emot en månadslön ? Daniel Wu, men det är klart att i ett par år, många lokala jordbrukare som har lämnat landet faktiskt, pressas in i staden, såsom Wang Hu sade, får en månadslön, inte jordbruk, och en hel del mark.

Topics related articles:

没有评论:

发表评论