2013年11月21日星期四

wpmedya.comdelil ugg rea fdl226

Skinheads här. Plockas upp på bordet för att visa upp Big Brother. Riktat till nötkreatur Cunjie skakar lite, inte utan stolthet, sade : ugg skor rea I hans ställe bolaget. Gjorde bara två månader, mer än 6.000 ljus - lön tjänar pengar, men också netto av en mobiltelefon, en personsökare tecken, vilket är 30.000 till 40.000 dollar per sak ah ! Åh, kon chefen, om du lyssnar på när uggs skinheads ord, sedan göra en förmögenhet nu, är det inte att Peking killen ! De av hans mark, är alla uggs hand till Amoy utbyte, det finns ingen uggs han en obekant Yankees, hur kan två månader, tjäna så mycket pengar på det ?

Nötkreatur Cunjie ångerfull framför ett glas vin portning, stor mun och svalde det vilt i huvudet ett slagskott : ugg stövlar ister till Mongoliet verkligen är hjärtat, när ordet Om du lyssnar till ditt barn, och nu uggs är inte så stort ännu ? Åh, riktigt fan, människor går tillbaka ordet, och Hekou kallt vatten också fastna på tänderna ah ! Nu kan du på nytt och uggs dra dessa värdelösa saker som inte fungerar är inte skit ännu ? Oavsett vad hur kan jag ? Conspire boskap Cunjie skinheads framför ett vin lukt kastade sig plötsligt in i en ko Cunjie till näshålan.

uggs Kon chef kommer till dig, som är dedikerad till dig att ge pengar till den ! Skinheads sade låtsas vara mystisk. Nötkreatur Cunjie hörde dessa ord, genast lyfte den anda av honom i ett litet par av bönor ögon vidgades då nästan fördubblats : ah, vad, du ger uggs att ge pengar till ? Kom, uggs dricka, uggs låta chefen igen rätter, vi chattade. uggs Prata med dig specifikt. Skinheads ser nötkreatur Cunjie så intresserade av sina egna ord, var också till stämningen, stängde halsstycke Goldlion landning tie beam, riva en del av det, om bovin Cunjie öppnade ett mysterium : Peking till Du boss, fas en bit mark, Åh, är att uggs ger dig rekryterats.

Topics related articles:

没有评论:

发表评论