2014年3月16日星期日

http://www.uggbootsaustralia.com.tw mulberry bags outlet tykv

Geng Ming kijk op de kaart en zei: wij moeten zijn tussen de twee steden uit de bergen, is het zuiden gebroken Yecheng, ten noorden van de stad is wit herfst, kijk naar de situatie lijkt bijna gebroken Yecheng punten nike air max classic broers hebben kennissen in de gemalen bladeren stad, waar er een dokter bijgenaamd Chen, medische vaardigheden, dus nike roshe run zuidwaarts om gebroken Yecheng het. GUO Chuan natuurlijk overeengekomen, en drie verticale Maxiang Nan Chi gaan. Voer een twee uur, is alle - zwarte hemel eindelijk gebroken in de Yecheng. Thanks Geng Ming in de graslanden kan nauwkeurig te identificeren de richting, hebben aangetroffen langs diverse herders, vraag dan de azimuth, uiteindelijk deed het verkeerde pad.

Kom in de stad, Geng Ming leidde de weg, GUO Chuan waargenomen rond het gebouw, de helft van de stenen huizen, zoals de regio Oost -stijl, de andere helft is tenten, tent nog steeds in de stad, het is eigenlijk de Noord menselijke gewoonten. Voor zijn komst naar een grote binnenplaats, GUO Chuan zien duidelijk plaque op de deur die de woorden te lezen : Suijin geest. Geng Ming Qiaokai Mannen met GUO Chuan, etc. rekening. Binnenkort uit een meester, heeft meer dan vijftig jaar, half - witte baard en haren, zijn geroepen om te zien de jonge meester Geng Geng Geng Ming heeft opgeroepen nike store Qiu mulberry bags outlet penningmeester, bleek een perifere Geng bedrijf aan huis.

Dergelijke lokale winkels voor de lokale gewoonten gunst zeer goed op de hoogte,nike roshe run, natuurlijke dingen moeilijk, GUO Chuan eindelijk kalmeren, dacht ik niet te laat, niet Joe's toestand dame als, lijkt het noorden is aan de rechterkant van de lijn niet te missen een. Onverwachte links om te wachten, te wachten op een half uur, zei de dokter niet komen. Zeg niet GUO Chuan, zelfs Gunn broers zijn angstig, hier is hij de eigenaar, en niet eens een arts kan u dan niet komen ? Qiu als mensen gaan naar de penningmeester onmiddellijk gebeld. Dit kwam kort na de penningmeester, maar het wordt onderbroken, vroeg afdeling spoedeisende hulp, aarzelde om het hele verhaal, de beroemdste dokters gehad hier zeggen, maar het is om hier te zijn, ga dan naar het noorden van de fiscus, zei zijn klein te zijn concubine ziek, ging naar hebben het grootste deel van de nacht, niet terug te komen. http://www.planespotting.nl/photos/index.asp

没有评论:

发表评论