2013年3月24日星期日

attnya Nike Kängor exportera liten kropp med sandaler

Cham kristall kan tänka denna punkt Chen Xu inte förvånad. Fortsatte med att säga: nike air max är nu som en sköldpadda i minskningen i skalet, men det finns många metoder för att kunna lösa, men jag vill inte försena arbetet. Detta är det enklaste och snabbaste sättet att tvinga nike air max kämpa mig! Cham Crystal Moran, trodde för ett ögonblick, sade hon: du är inte rädd för detta virus att sprida ut? Säkerhet materia, spelar ingen roll! Chen Xu, skrikande högt: detta virus bara kod och mycket virussignaturer, men det kommer inte att orsaka någon skada på systemet, är en godartad virus, max ockuperade bandbredd bara. Aj, attackerade någon mig, ha ha, prov, slutligen villig att komma ur dig! Titta Chen Xufei snabbt på tangentbordet utgång. Cham kristall hjärta av en dynamisk: äntligen här! Eftersom denna tid har Chen Xu en tävling med varandra, och hans bidrag är inte längre innan hennes välbekanta engelska undervisning, men den kinesiska!

För att förstå det kinesiska språket och Cham kristall är inte mycket, eftersom hon inte har haft djupgående lärande, men se Chen Xufei snabbt på tangentbordet för att spela. Kontinuerliga kommandon såsom: karta diskar CH, öppen port 3028, och så vidare, kan hon förstå innebörden av dessa kommandon! Också möjligt att använda innebär att använda den? Cham kristall snabbt och är mycket snabb, Chen Xu utdata från kommandon! General, liksom den kinesiska in en text som du har några engelska för att utgång använder pinyin, kommer du också markera text. Så när ett tangentbord har skicklig i viss utsträckning, sedan nike air max 90 utgång är definitivt den engelska hastighet högre än den kinesiska. Nu Chen Xu undergräva den. nike air max produktionen kommandot hastigheten är mycket snabb! Nästan nått det ultimata, och Chen Xu utmatningskommando när nästan en miss, det viktigaste är - nike air max helt enkelt inte behöver bry specialtecknen!

Cham kristall syn förstår snart där hemligheten ligger. Inte undra på att även så säker Chen Xu, original air max 90 med jorden är ett nike air max aldrig sett den kinesiska hackare inmatningsmetod. Ett kommando, Chen Xu behöver bara mata tre nyckelord automatiskt kan generera de fullständiga instruktioner och transformerade utgång. Chen Xu snabbare än tidigare ännu snabbare! Och Cham Crystal Chen Xu marken ingång tekniker kan märkas. Tangenttryckningar som om det är något fel. Ja, det är Chen Xu insatser igår natten resultat - lära sig kinesiska språket hackare inmatning och tekniker ingång. Input tillvägagångssätt är väldigt noga, liksom tangentbordet arrangemang - i själva verket, avsnitt ovetenskapligt, det spelar ingen roll, är det viktigaste att vi har blivit vana vid nu tangentbordet arrangemanget är nu den mest vetenskapliga inmatningsläge.

没有评论:

发表评论